expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

уторак, 7. јул 2015.

LADY GAGA VREDJA J.LO

Lady Gaga odavno važi za najvećeg hejtera Jenifer Lopez a sad je dočekaka novu priliku da je još jednom izveđa, kao i  Jessicu Albu.
Za početak, ona je istakla kako uopšte nije u redu što su se Jessica Alba i Jenifer Lopez proslavili preko interneta i što im je maltene sve bilo servirano na tacni. “Mislim kako oni uopšte nisu naporno radili. Pronašli su ih na YouTubu i ubacili u studio, pa sad oni misle kako mogu da rade šta god požele. Jessica Alba je postala milijarderka pre nego što je postala glumica. Morate raditi da biste cenili to što imate, a šta je ona to radila čitavog života?”,  Lady Gaga. 
Lady Gaga
Jessica Alba
Jenifer Lopez
Ona se zatim ustremila na vređanje fan grupa, pomenuvši Directionere, Beliebere i  Mixere. “To ne podnosim kod pop zvezda, sva ta priča oko Directionera i Beliebera. Oni svima koji im ne pripadaju poručuju kako bi trebalo da umru. Ja to ne razumem. Najgore je što Jenifer Lopez ili  Little Mix ne govore svojim fanovima da ne podržavaju njihovo agresivno ponašanje. Ja moje fanove uvek kritikujem za neprimerene reči. Sa druge strane,J.Lo samo napiše ‘Idete brzo moji fanovi"  kad oni nekog napadaju a Jessica Alba je podržava fanove koji su poručili  Liamu Payne kako bi trebalo da umre. To je užasno.”
Liam Payne
Ona na kraju zaključuje kako su   izvođači poput J.LO i  Jessice Albe vrlo neodgorni i da ne zaslužuju slavu koji imaju jer ne znaju kako da je koriste na pravi način. “Jenifer govori deci da ako imaju novca mogu da rade sve što požele. Umesto da menja svet, on im poručuje da zgrću novac jer tad niko ništa neće smeti da im kaže. Mislim da je to odvratna i užasna poruka.”Lady Gaga je naravno zaboravila da kaže da su prethodnih godina Jenifer i Jessica  među zvezdama koji najviše novca daju u humanitarne svrhe. Za razliku od njih,Lady Gaga to ne radi niti može da čini jer je pre mesec dana objavila kako je bankrotirala. Što se nas tiče, posle druženja sa Directionerima i Mixerima na kojima smo bili nekoliko puta, mi smo primetili jedino da ih njihovi idoli zbližavaju i motivišu da se uključe u humanitarne akcije.  
                                                                                                                                     Mrs.Horan

Нема коментара:

Постави коментар